AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden erzak almak

Kahve falında ölüden erzak almak

Kahve falında ölüden erzak almak kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüden erzak almak gördüyseniz:

  • Hukukla, finansal durumunuzla veya sağlıkla ilgili başlıklar farklı bir yönde ilerleme gösterebilir.

Kahve falında ölüye erzak vermek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, eşlerin boşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden erzak almak kazancın yarı yarıya artacağına, hayatın tadına varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kamyon dolusu erzak görmek korkularından kurtulacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına alamet eder.

Kahve falında erzak görmek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında erzak kolisi görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında evine erzak almak refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bol erzak görmek dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında erzak torbası görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir