AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine erzak vermek

Kahve falında birine erzak vermek

Kahve falında birine erzak vermek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında birine erzak vermek gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızda veya bir süredir çaba harcadığınız konularda dikkatler üzerinizde olabilir.

Kahve falında kamyon dolusu erzak görmek çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında bol erzak görmek endişelerin sona ereceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında kışlık erzak görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına tabir olunur.

Kahve falında erzak dağıtmak müşkül durumların üstesinden geleceğine, rahata kavuşmaya alamet etmektedir.

Kahve falında erzak yardımı yapmak kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına işarettir.

Kahve falında komşuya erzak vermek zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında ölüye erzak vermek statü atlayacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında evine erzak almak belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, zenginliğe kavuşulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir