AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkekten tokat yemek

Kahve falında erkekten tokat yemek

Kahve falında erkekten tokat yemek kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkekten tokat yemek gördüyseniz:

  • Görevleriniz ya da sorumluluklarınızın artması sizi sıkmasın.

Kahve falında erkekten tokat yemek işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkekten tokat yemek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında erkek çocuğuna tokat atmak çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında erkek çocuğa tokat atmak paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına inanılır.

Kahve falında erkeğe tokat atmak elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine yorulur.

Kahve falında bir erkeğe tokat atmak mal ve mülk kaybı yaşanacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek kardeşine tokat atmak dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinden tokat yemek evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir