AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkekten tokat yemek

Kahve falında bir erkekten tokat yemek

Kahve falında bir erkekten tokat yemek işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına inanılır.

Kahve falında bir erkekten tokat yemek gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz sizin istediğiniz ya da planladığınız bazı şeylere karşı çıkabilirler.

Kahve falında erkekten tokat yemek özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, çok başarılı olunacağına işarettir.

Kahve falında bir erkekten tokat yemek iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında erkeğe tokat atmak sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında erkek çocuğa tokat atmak çok büyük hayır duası alınacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğuna tokat atmak kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğe tokat atmak kazancı arttıracağına, kötü günleri geride bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek kardeşine tokat atmak deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yakınından tokat yemek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir