AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın erkekle kavga etmek

Kahve falında hoşlandığın erkekle kavga etmek

Kahve falında hoşlandığın erkekle kavga etmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, kararlarına saygı duyulacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın erkekle kavga etmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerden erişilmesi zor taleplerde bulunuyor olabilirsiniz.

Kahve falında hoşlandığın erkekle kavga etmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına işaret eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle kavga etmek daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine işarettir.

Kahve falında yabancı erkekten hoşlanmak girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, daha fazla başarı kazanılacağına delalettir.

Kahve falında hoşlandığı erkek tarafından öpülmek heveslerinin biteceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın erkeğin sevgilisi olduğunu görmek yanlış işlere girileceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka erkekten hoşlanmak herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına delalettir.

Kahve falında hoşlandığın erkekle öpüştüğünü görmek kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığın erkeğin elini tutmak ters giden bir durumla karşılaşılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir