AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin uzvunu görmek

Kahve falında erkeğin uzvunu görmek

Kahve falında erkeğin uzvunu görmek bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, çıkılan yolculukların şans getireceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeğin uzvunu gördüyseniz:

  • Mutlaka ikna olmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında erkeğin uzvunu görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine işaret eder.

Kahve falında erkek uzvu yalamak onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek uzvu görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine delalettir.

Kahve falında erkeğin tenasül uzvunu görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek tenasül uzvu görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin uzvunu görmek kişinin kazancının artacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadında erkek uzvu görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek uzvu yemek ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, aile içinde de bereketin artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir