AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek uzvu görmek

Kahve falında erkek uzvu görmek

Kahve falında erkek uzvu görmek mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, karamsar ve umutsuz olacağına, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, moralinin bozulacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek uzvu gördüyseniz:

  • Seyahatlere ya da eğitime para yatırıyorsanız beklenmedik harcamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında erkek uzvu görmek çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin uzvunu görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek nasil uzvu görmek kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına delalet eder.

Kahve falında erkek tenasül uzvu görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına inanılır.

Kahve falında erkek uzvu yalamak arzularının yerine geleceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında erkeğin uzvunu görmek çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına rivayet eder.

Kahve falında kadında erkek uzvu görmek bol rızık sahibi olunacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına yorulur.

Kahve falında erkeklik uzvu görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir