AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin uzvunu görmek

Kahve falında bir erkeğin uzvunu görmek

Kahve falında bir erkeğin uzvunu görmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, kendi geleceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin uzvunu gördüyseniz:

  • Belli kararlar verilmesi şart olabilir.

Kahve falında erkek tenasül uzvu görmek uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına işaret eder.

Kahve falında kadında erkek uzvu görmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek uzvu yalamak hakkın lütuflarına sahip olunacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına delalet eder.

Kahve falında erkek uzvu yemek bazı büyük çalışmalar yapacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek nasil uzvu görmek zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin uzvunu görmek yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin uzvunu görmek sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek uzvu görmek saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir