AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi üreme organını görmek

Kahve falında kendi üreme organını görmek

Kahve falında kendi üreme organını görmek arkadaşlarla aranın bozulacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, saygınlık kazanacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, dostlardan zarar görüleceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kendi üreme organını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimsenin gönlünü almanız gerekebilir.

Kahve falında kendi üreme organını görmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadın üreme organı görmek karşısına iyi insanların çıkacağına, muradın gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında üreme organı görmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında üreme organını görmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayan üreme organı görmek üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek üreme organı görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına alamet eder.

Kahve falında üreme organında kıl görmek malların artacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin üreme organını görmek aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, donanımlı kılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir