AnaSayfa / Genel / Kahve falında üreme organı görmek

Kahve falında üreme organı görmek

Kahve falında üreme organı görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, kazancın katbekat arttırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üreme organı gördüyseniz:

  • Kısaca geri çevirmek yerine, biraz zaman isteyip üzerinde düşünmenizde fayda var.

Kahve falında erkek üreme organı görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında kadın üreme organı görmek atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi üreme organını görmek insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında bayan üreme organı görmek projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine delalettir.

Kahve falında üreme organında kıl görmek zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında üreme organını görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin üreme organını görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine delalettir.

Kahve falında üreme organı görmek güzel davetler alacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir