AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın üreme organı görmek

Kahve falında kadın üreme organı görmek

Kahve falında kadın üreme organı görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında kadın üreme organı gördüyseniz:

  • Nerede ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Kahve falında kadın üreme organı görmek darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, sorumlu tutacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek üreme organı görmek ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üreme organında kıl görmek her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına delalet eder.

Kahve falında üreme organını görmek güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine delalettir.

Kahve falında kendi üreme organını görmek saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında üreme organı görmek önündeki engellerin ortadan kalkacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayan üreme organı görmek özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına yorulur.

Kahve falında erkeğin üreme organını görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir