AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek testis görmek

Kahve falında erkek testis görmek

Kahve falında erkek testis görmek hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, derdin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek testis gördüyseniz:

  • Yerleşik alışkanlıklarınızdan vazgeçmek sizi bir hayli korkutuyor.

Kahve falında erkek testis görmek nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına işaret eder.

Kahve falında erkek testisi görmek kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında testislerini kesmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında hayvan testisi görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, sağlığına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında testislerini görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, biraz dinleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadında testis görmek sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine delalettir.

Kahve falında testis yemek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su testisi görmek girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, yetki ve söz sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir