AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek testisi görmek

Kahve falında erkek testisi görmek

Kahve falında erkek testisi görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, istediklerini elde edeceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine delalettir.

Kahve falında erkek testisi gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizde, iş birliklerinizde veya ilişkilerinizde tam olarak tatmin olmamanıza rağmen rahat hissediyormuş gibi davranmanızda fayda var.

Kahve falında erkek testis görmek çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek testisi görmek başarının garantileneceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında testis yemek hak yemeyeceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hayvan testisi görmek durulacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında testislerini görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine inanılır.

Kahve falında testis görmek falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, işlerin eski haline döneceğine tabir olunur.

Kahve falında su testisi görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadında testis görmek böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir