AnaSayfa / Genel / Kahve falında testislerini görmek

Kahve falında testislerini görmek

Kahve falında testislerini görmek yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında testislerini gördüyseniz:

  • Sizi düşündüren sorunlardan da kurtulacaksınız.

Kahve falında erkek testis görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kadında testis görmek küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında su testisi görmek yaşamının uzun olacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine delalet eder.

Kahve falında erkek testisi görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, çok iyi işler ortaya konacağına işaret eder.

Kahve falında testis yemek işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına alamet eder.

Kahve falında hayvan testisi görmek refah düzeyinin artacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında testislerini görmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına işarettir.

Kahve falında testislerini kesmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir