AnaSayfa / Genel / Kahve falında testislerini kesmek

Kahve falında testislerini kesmek

Kahve falında testislerini kesmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, dinini yaşayacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, depresyona gireceğine inanılır.

Kahve falında testislerini kesmek gördüyseniz:

  • Atlanan detaylar sorun olabilir.

Kahve falında testislerini kesmek hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kadında testis görmek hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su testisi görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında testis yemek farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, onun kıymetini her daim bileceğine delalettir.

Kahve falında testis görmek keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine inanılır.

Kahve falında hayvan testisi görmek zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek testisi görmek yeni bir haneye sahip olunacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında testislerini görmek başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir