AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadında testis görmek

Kahve falında kadında testis görmek

Kahve falında kadında testis görmek kötü günlerin arkada kalacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara rivayet eder.

Kahve falında kadında testis gördüyseniz:

  • Sevgi kazanmak için para harcamanız gerekmiyor.

Kahve falında kadında testis görmek zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hayvan testisi görmek kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında testislerini kesmek tartışmaların sonlandırılacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında testis yemek parasına da para ekleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında erkek testisi görmek bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında testislerini görmek kendi geleceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına delalettir.

Kahve falında erkek testis görmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına işaret eder.

Kahve falında testis görmek düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir