AnaSayfa / Genel / Kahve falında su testisi görmek

Kahve falında su testisi görmek

Kahve falında su testisi görmek falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su testisi gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz veya aşk hayatınızı ya da sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren adımlar atabileceğiniz zamanlardasınız.

Kahve falında su testisi görmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına delalet eder.

Kahve falında testislerini kesmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında testis yemek ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına inanılır.

Kahve falında erkek testisi görmek güzel zamanlar geçireceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında testis görmek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan testisi görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine işarettir.

Kahve falında kadında testis görmek kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına inanılır.

Kahve falında erkek testis görmek tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir