AnaSayfa / Genel / Kahve falında tenasül organı görmek

Kahve falında tenasül organı görmek

Kahve falında tenasül organı görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına, emeklerinin yarıda kalacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, borçlarının hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında tenasül organı gördüyseniz:

  • Uluslararası konularda da yanlış kararlar, ani çıkışlar, yanlış değerlendirmeler ya da adımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında erkek tenasül organı görmek hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tenasül organı görmek tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine tabir olunur.

Kahve falında tenasül uzvunun kesildiğini görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının tenasül uzvunu görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin tenasül uzvunu görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında kadın tenasül uzvu görmek karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, mutlu bir insan olunacağına inanılır.

Kahve falında tenasül uzvu görmek sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tenasül uzvunu traş etmek çok eğleneceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir