AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkek tarafından dövüldüğünü görmek

Kahve falında bir erkek tarafından dövüldüğünü görmek

Kahve falında bir erkek tarafından dövüldüğünü görmek eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, yol kat edeceğine, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, çaresiz durumlarda kalacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkek tarafından dövüldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin söyleyeceği veya söylediği şeyler , ileride pişmanlık duyacağınız duygusal tepkiler vermenize neden olabilir.

Kahve falında bir erkek tarafından kaçırılmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına alamet eder.

Kahve falında erkek tarafından begenilmek sadaka ya da zekat vereceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek tarafından öpüldüğünü görmek kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkek tarafından yanaktan öpülmek arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, hayallerine ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdık erkek tarafından öpülmek sorunların çözüme kavuşturulacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği erkek tarafından öpüldüğünü görmek çok büyük çaba sarf edeceğine, mutluluğunu çoğaltacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek tarafından kıskanıldığını görmek boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek tarafından yanaktan öpülmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir