AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkek tarafından öpülmek

Kahve falında bir erkek tarafından öpülmek

Kahve falında bir erkek tarafından öpülmek iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bir erkek tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda olumlu ilerleyip ilerlemediğiniz veya imkansız ya da saçma bazı konularda anlaşmaya varıp varmadığınız konusunda kafanızda soru işaretleriniz olabilir.

Kahve falında bir erkek tarafından tacize uğramak yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına yorulur.

Kahve falında erkek tarafından kaçırılmak kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek tarafından kovalanmak hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine inanılır.

Kahve falında erkek tarafından kıskanıldığını görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bir erkek tarafından kovalanmak maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek tarafından kıskanılmak hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine işaret eder.

Kahve falında erkek tarafından bıçaklanmak içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında bi erkek tarafından saldırıya uğramak şansının döneceğine, büyük maddi kayıp verileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir