AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi surat görmek

Kahve falında mavi surat görmek

Kahve falında mavi surat görmek kendisini geliştireceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, çok sağlıklı olunacağına, güzel günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi surat gördüyseniz:

  • Hiç ilgisi olmayan konuları üzerinize alınıp, çevrenizdeki kimselere karşı sert tutumlar takınabilir ya da küsebilirsiniz.

Kahve falında mavi surat görmek hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, sağlığına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında suratta yara görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında suratı sivilceli görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suratının şiştiğini görmek sevinçten adeta havalara uçacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine delalet eder.

Kahve falında suratının kesildiğini görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi suratı asık görmek geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, kazancın gittikçe artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suratını sivilceli görmek istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine işarettir.

Kahve falında suratta sakal görmek rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir