AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz şort görmek

Kahve falında beyaz şort görmek

Kahve falında beyaz şort görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, huzurun kaçacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına işarettir.

Kahve falında beyaz şort gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlar sürekli sizden bir şeyler yapmanızı talep ediyorlar.

Kahve falında beyaz şort giymek başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz şort görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında turuncu şort görmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına işarettir.

Kahve falında sarı şort görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında şort görmek doğru iş ortaklığı yapacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına alamet eder.

Kahve falında pembe şort giymek atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine işarettir.

Kahve falında mini şort giymek zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil şort görmek uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir