AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz şortu almak

Kahve falında deniz şortu almak

Kahve falında deniz şortu almak şerefli bir hayat süreceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz şortu almak gördüyseniz:

  • Zihinsel yapınızın çok aktif olması nedeniyle altından kalkamayacağınız hiçbir sorun gözükmüyor.

Kahve falında deniz şortu almak gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına işaret eder.

Kahve falında deniz şortu görmek birçok kişiye yardım edeceğine, huşu içinde devam edeceğine yorulur.

Kahve falında mavi şort giymek kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine işarettir.

Kahve falında erkek şortu görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında şort giymiş birini görmek söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında kısa şort giymek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine inanılır.

Kahve falında şort aldığını görmek hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şort satın almak büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir