AnaSayfa / Genel / Kahve falında turuncu şort görmek

Kahve falında turuncu şort görmek

Kahve falında turuncu şort görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, boş kuruntularla uğraşacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında turuncu şort gördüyseniz:

  • Yanılsama hissedilen konular netleşiyor.

Kahve falında turuncu şort görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına delalettir.

Kahve falında deniz şortu almak ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında şort satın almak mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, işlerin düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında şort giymek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında beyaz şort görmek tecrübesi olmayan yollara gireceğine, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında pembe şort giymek büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mini şort giymek kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine işaret eder.

Kahve falında yırtık şort görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir