AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek sıvısı görmek

Kahve falında erkek sıvısı görmek

Kahve falında erkek sıvısı görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, ün yapmayı başaracağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek sıvısı gördüyseniz:

  • Kimsenin sizden fayda sağlamasına ya da halk arasındaki tabiriyle sizi çantada keklik görmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında erkek sıvısı görmek bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, konforunun artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sıvı yağ içmek maddi açıdan çok zorlanılacağına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında teneke sıvı yağ görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine alamet eder.

Kahve falında sıvı sabun el yıkamak başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına delalet eder.

Kahve falında sıvı deterjan görmek yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ellerini sıvı sabunla yıkamak sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sıvı sabunla el yıkamak hüsrana uğratacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa delalettir.

Kahve falında beyaz sıvı kusmak aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir