AnaSayfa / Genel / Kahve falında teneke sıvı yağ görmek

Kahve falında teneke sıvı yağ görmek

Kahve falında teneke sıvı yağ görmek kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında teneke sıvı yağ gördüyseniz:

  • Normal koşullarda yanınızda yer alması veya sizi desteklemesi gereken kişiler görev veya sorumluluklarını unutabilirler.

Kahve falında teneke sıvı yağ görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine sıvı yağ vermek düşüncelerini net olarak açamayacağına, bir ömür olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sıvı yağ içmek fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıvı yağ döküldüğünü görmek kötülerin uzaklaştırılacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıvı yağ görmek eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağ tenekesi görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağ tenekesi taşımak kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine delalettir.

Kahve falında teneke yağ görmek geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir