AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerini sıvı sabunla yıkamak

Kahve falında ellerini sıvı sabunla yıkamak

Kahve falında ellerini sıvı sabunla yıkamak çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, çekilen acıların unutulacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ellerini sıvı sabunla yıkamak gördüyseniz:

  • Ani ilişkilerden kaçınırsanız, hemcinslerinizin tepkilerine karşı daha açık konuma gelebilirsiniz.

Kahve falında sıvı sabun el yıkamak aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ellerini sıvı sabunla yıkamak ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında sıvı sabunla el yıkamak sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıvı sabun almak uygulayacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıvı sabun görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz sıvı sabun görmek adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine tabir olunur.

Kahve falında sıvı sabun içmek geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil sıvı sabun görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, hayattan her istediğini alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir