AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz sıvı kusmak

Kahve falında beyaz sıvı kusmak

Kahve falında beyaz sıvı kusmak aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, yeni işlere girileceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz sıvı kusmak gördüyseniz:

  • Kendinizi duygusal gerilim içinde hissedebilirsiniz.

Kahve falında beyaz sıvı kusmak maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz sıvı görmek aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz sıvı sabun görmek geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında sıvı altın görmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sıvı deterjan görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, aydınlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sıvı sabun almak atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına yorulur.

Kahve falında sıvı sabun görmek kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sıvı yağ içmek ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir