AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıvı yağ içmek

Kahve falında sıvı yağ içmek

Kahve falında sıvı yağ içmek aile içinden birinin gurbete çıkmasına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına inanılır.

Kahve falında sıvı yağ içmek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize kulak verin.

Kahve falında sıvı yağ içmek sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine alamet eder.

Kahve falında sıvı yağ görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına işaret eder.

Kahve falında teneke sıvı yağ görmek aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine sıvı yağ vermek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında sıvı yağ döküldüğünü görmek evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, şifa edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sıvı sabun içmek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, maddi olarak zarar edileceğine işaret eder.

Kahve falında siyah sıvı görmek kötü yönde hareket edeceğine, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz sıvı sabun görmek hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir