AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin organını görmek

Kahve falında erkeğin organını görmek

Kahve falında erkeğin organını görmek bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, heveslerin söneceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalettir.

Kahve falında erkeğin organını gördüyseniz:

  • Özel sırlarınızı paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında erkeğin organını görmek hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, zenginliğinin artacağına işarettir.

Kahve falında erkek organına sahip olmak gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine işaret eder.

Kahve falında erkek organını ellemek hayatının rast gitmeye başlayacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek cinsiyet organı görmek toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine işaret eder.

Kahve falında erkeklik organı yalamak hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, yeni bir ortama girileceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük erkek organı görmek ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin erkeklik organı görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına inanılır.

Kahve falında erkek organı okşamak yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir