AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek kaplumbağa görmek

Kahve falında erkek kaplumbağa görmek

Kahve falında erkek kaplumbağa görmek kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, gelir elde edeceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek kaplumbağa gördüyseniz:

  • Üzerinde uzlaşılması veya pazarlık yapılması zor konuları ertelemenizde veya bir kenara bırakmanızda fayda var.

Kahve falında erkek kaplumbağa görmek zorluklarla boğuşulacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında oltayla kaplumbağa tutmak yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaplumbağa beslediğini görmek uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük kaplumbağalar görmek güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına inanılır.

Kahve falında evin içinde kaplumbağa görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına rivayet eder.

Kahve falında çok büyük kaplumbağa görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzen kaplumbağa görmek kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, hastalıklarının son bulacağına delalet eder.

Kahve falında ölü su kaplumbağası görmek sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir