AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa beslediğini görmek

Kahve falında kaplumbağa beslediğini görmek

Kahve falında kaplumbağa beslediğini görmek sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa beslediğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerlemenizi sağlayacak türlü parlak fikirleriniz olabilir.

Kahve falında evde kaplumbağa beslemek çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa beslediğini görmek günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kaplumbağa beslemek büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağayı beslemek çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında atı beslemek aileye yeni bir bebeğin katılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yavru kuşu beslemek haksızlıkların ortadan kalkacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında birini beslemek doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında fil beslediğini görmek insanlar arasında barışın sağlanacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir