AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzen kaplumbağa görmek

Kahve falında yüzen kaplumbağa görmek

Kahve falında yüzen kaplumbağa görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzen kaplumbağa gördüyseniz:

  • Size mutluluğu getirebilecek bazı konular, daha önce kırdığınız bazı kişiler tarafından kasıtlı olarak engelleniyor.

Kahve falında suda yüzen kaplumbağa görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzen kaplumbağa görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, bankadaki hesaplarının da kabaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde yüzen kaplumbağa görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kaplumbağa biblosu görmek hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, iyi günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaplumbağa toplamak geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, işinde terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında su kaplumbağa görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına işaret eder.

Kahve falında su kaplumbağasının çoğaldığını görmek rahat geçinerek yaşayacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük kaplumbağalar görmek çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir