AnaSayfa / Genel / Kahve falında içli içli ağlamak

Kahve falında içli içli ağlamak

Kahve falında içli içli ağlamak anlaşmazlıklara düşeceğine, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında içli içli ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda daha iyi yollar bulabilir, çözümler üretebilir ya da normal zamanda dikkate bile almayacağınız veya dikkatinizden kaçan yaratıcı fikirler ya da yollar üzerinde durabilirsiniz.

Kahve falında içki içip ağlamak rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine inanılır.

Kahve falında annesi icin ağlamak ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında içlenerek ağlamak işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında içten içe ağlamak sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına delalet eder.

Kahve falında iç çekerek ağlamak en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına işarettir.

Kahve falında içli içli ağlamak işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında içi yanarak ağlamak sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında içi beyaz nar görmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir