AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç çekerek ağlamak

Kahve falında iç çekerek ağlamak

Kahve falında iç çekerek ağlamak çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir ortama girileceğine, tatsız durumların yaşanacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında iç çekerek ağlamak gördüyseniz:

  • Gereksiz şeyler için para sarfetmezsiniz.

Kahve falında iç çekerek ağlamak dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, kişinin rahat nefes alacağına inanılır.

Kahve falında içini çekerek ağlamak borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında acı çekerek ağlamak ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, işlerin düzene gireceğine delalet eder.

Kahve falında kopya çekerken yakalanmak hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine alamet eder.

Kahve falında acı çekerek ölmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında birini halay çekerken görmek yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında ölüyü acı çekerken görmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında birini acı çekerken görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir