AnaSayfa / Genel / Kahve falında içi yanarak ağlamak

Kahve falında içi yanarak ağlamak

Kahve falında içi yanarak ağlamak şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, emrinde insan çalıştıracağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına işarettir.

Kahve falında içi yanarak ağlamak gördüyseniz:

  • Yürümek, spor yapmak, herhangi bir yere gitmek arzuları duyamanız olağandır.

Kahve falında içi yanarak ağlamak işinde uzmanlaşacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında yana yana ağlamak herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında içten içe ağlamak çok güzel adımlar atılacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında içki içip ağlamak kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında içli içli ağlamak yapacağı o işi onaylamayacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına tabir olunur.

Kahve falında annesi icin ağlamak sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine işarettir.

Kahve falında içlenerek ağlamak kederlerinin son bulacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına delalet eder.

Kahve falında iç çekerek ağlamak kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir