AnaSayfa / Genel / Kahve falında geyikler görmek

Kahve falında geyikler görmek

Kahve falında geyikler görmek insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, nasiplerini alacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına inanılır.

Kahve falında geyikler gördüyseniz:

  • Evinizde, hayatınızı değiştirebilecek değişiklikler yapmak için kaynak oluşturabilirsiniz.

Kahve falında evde geyik görmek yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine yorulur.

Kahve falında yabani geyik görmek bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında geyik resmi görmek yeni bir haneye sahip olacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına işaret eder.

Kahve falında konuşan geyik görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine rivayet eder.

Kahve falında geyik öldüğünü görmek falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş geyik görmek fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan geyik görmek kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında kanatlı geyik görmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir