AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek gelin görmek

Kahve falında erkek gelin görmek

Kahve falında erkek gelin görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, evini ve ailesini unutacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, çok başarılı olunacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, sorunlu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek gelin gördüyseniz:

  • Zor da olsa, kuralları dikte eden kişilere tolerans göstermeye çalışın.

Kahve falında erkeğin gelin görmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına inanılır.

Kahve falında erkek gelin görmek hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına işarettir.

Kahve falında gelini süslemek rahata ereceğine, mutlu olacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında gelin başı görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında damatsız gelin görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına inanılır.

Kahve falında geliniyle kavga etmek sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına delalettir.

Kahve falında gelinini hamile görmek uykusuz geceler yaşanacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında gelin damat görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir