AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelini süslemek

Kahve falında gelini süslemek

Kahve falında gelini süslemek kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, aileden ayrı kalınacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına işaret eder.

Kahve falında gelini süslemek gördüyseniz:

  • Tekliflere dönmeden önce incelemenizde fayda var.

Kahve falında gelin arabası süslemek sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelini süslemek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında gelin süslemek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında odayı süslemek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar süslemek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında çiçek süslemek onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, alım gücünün artacağına rivayet eder.

Kahve falında yatak süslemek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, rahat şekilde geçineceğine rivayet eder.

Kahve falında kapı süslemek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, yenileceğine, şifa bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir