AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin gelin görmek

Kahve falında erkeğin gelin görmek

Kahve falında erkeğin gelin görmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, kafasını toparlayamayacağına, işlerinin bir anda bozulacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine alamet eder.

Kahve falında erkeğin gelin gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sınırsız desteğini kazanırken, bazılarının da beklenmedik düşmanlıklarını çekebilirsiniz.

Kahve falında erkeğin gelin görmek mesleğinde çok başarılı olacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek gelin görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine tabir olunur.

Kahve falında gelin saçı yapmak ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir arkadaşının gelin olduğunu görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kızını gelin olmuş görmek yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, hedeflerini tutturacağına alamet eder.

Kahve falında ablasının gelin olduğunu görmek bol bol moral depolanacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında evliyken gelin olmak kişisel yeteneklerini geliştireceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinini görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, her zaman hak ettiğini alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir