AnaSayfa / Genel / Kahve falında geliniyle kavga etmek

Kahve falında geliniyle kavga etmek

Kahve falında geliniyle kavga etmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine delalettir.

Kahve falında geliniyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Olmadık bir şekilde daha duyarsız olmaya çalışıyor olabilirsiniz.

Kahve falında geliniyle kavga etmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında gelinle kavga etmek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, para kazanmasına da vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında gelin kaynana kavgası görmek huzurlu günler geçirileceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıllı gelin görmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağlayan gelin görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına tabir olunur.

Kahve falında başka bir gelin görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine işaret eder.

Kahve falında tekrar gelin olduğunu görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin saçı yapıldığını görmek zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir