AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin elinden tutmak

Kahve falında erkeğin elinden tutmak

Kahve falında erkeğin elinden tutmak kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, asla harama bulaşmayacağına, umutlarının da tükeneceğine, hayaline kavuşacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına inanılır.

Kahve falında erkeğin elinden tutmak gördüyseniz:

  • İşler sürpriz bir şekilde ilginç bir yöne ilerleyebilir.

Kahve falında erkek elinden tutmak üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına işarettir.

Kahve falında erkek çocuğun elinden tutmak böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin elinden tutmak çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin elinden tutmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin elinden tutmak maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, birçok iş kapısının açılacağına alamet eder.

Kahve falında patronun elinden tutmak özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına alamet eder.

Kahve falında gelinin elinden tutmak tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin elinden tutmak sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir