AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek deve görmek

Kahve falında erkek deve görmek

Kahve falında erkek deve görmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine yorulur.

Kahve falında erkek deve gördüyseniz:

  • Kendinizi savunmanız gereken konular olabilir.

Kahve falında erkek deve görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, huzurlu günlerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında devenin üzerine binmek sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında yavru develer görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında devenin üstüne binmek kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına inanılır.

Kahve falında devenin yattığını görmek büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına delalettir.

Kahve falında büyük bir deve görmek Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına delalettir.

Kahve falında evde deve görmek kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına yorulur.

Kahve falında eşya yüklü deve görmek maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir