AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde deve görmek

Kahve falında evde deve görmek

Kahve falında evde deve görmek tüm keyfinin kaçacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, aile huzurunuzun bozulacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında evde deve gördüyseniz:

  • Diplomatik davranıp, olayları en basit şekliyle ele alabilirsiniz.

Kahve falında evde deve görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında devenin eve girdiğini görmek fal sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deve sahibi olmak yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında süslü deve görmek güçten ve takatten düşeceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deve boncuğu görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deve satmak fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında çölde deveye binmek maddi açıdan zarara uğranacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oturan deve görmek hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir