AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru develer görmek

Kahve falında yavru develer görmek

Kahve falında yavru develer görmek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kısmetinin artacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, güzel davetler alacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, herkesten ileriye gideceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına inanılır.

Kahve falında yavru develer gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza çalışmanın yararını görebilirsiniz.

Kahve falında deve yavrusu görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, borçları varsa ödeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devekuşu yavrusu görmek bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz yavru deve görmek bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına inanılır.

Kahve falında yavru deve sevmek hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine işarettir.

Kahve falında yavru deveye binmek kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında deve ve yavrusunu görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında yavru deve kuşu görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz deve yavrusu görmek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir