AnaSayfa / Genel / Kahve falında devenin üzerine binmek

Kahve falında devenin üzerine binmek

Kahve falında devenin üzerine binmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, malının ve parasının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında devenin üzerine binmek gördüyseniz:

  • Uzak çevrenizde karşı cinsten biri size bazı tekliflerde bulunmaya hazırlanıyor.

Kahve falında hacda deveye binmek belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deve kuşuna binmek kötü kişilerden uzak durulacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına işarettir.

Kahve falında deveye binmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine alamet eder.

Kahve falında deve üstüne binmek işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz deveye binmek yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine inanılır.

Kahve falında deveye ters binmek işinin gücünün yaver gideceğine, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinlikle deveye binmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, ona kavuşacağına işarettir.

Kahve falında devenin üstüne binmek istediği evde oturacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir