AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkekle karşılıklı oynamak

Kahve falında bir erkekle karşılıklı oynamak

Kahve falında bir erkekle karşılıklı oynamak çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, büyük bir yenilgi alacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında bir erkekle karşılıklı oynamak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır devam eden bir konuda veya müzakerelerde size yardımcı olmaya çalışan bir kişiyi reddedebilirsiniz.

Kahve falında bir erkekle karşılıklı oynamak işinden geri kalacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğinle karşılıklı oynamak rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında karşılıklı oyun havası oynamak sıkılacağına ve üzüleceğine, hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında biriyle karşılıklı oynamak oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında karşılıklı oyun oynamak kendisini işine vereceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle karşılıklı oynamak bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş biriyle karşılıklı oynamak yanlış bir karar verileceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karşılıksız sevdiğin erkeği görmek sorunsuz geçeceğine, ondan şifa göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir