AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkekle oynamak

Kahve falında erkekle oynamak

Kahve falında erkekle oynamak darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, adının her yerde geçeceğine, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına yorulur.

Kahve falında erkekle oynamak gördüyseniz:

  • Sizden beklentileri olan kişileri ya da genel anlamda yapılması gereken şeyleri yapma konusunda kendinizi hayal kırıklığına uğratmamanızda fayda var.

Kahve falında bir erkekle karşılıklı oynamak yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına yorulur.

Kahve falında erkek çocuğuyla oynamak sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeklerle top oynamak ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, işlerin yoluna sokulacağına alamet eder.

Kahve falında erkek bebekle oynamak duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, sevilen birinin geleceğine delalet eder.

Kahve falında erkekle oynamak saygınlığının artacağına, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek saçıyla oynamak güçten düşeceğine, yorulacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek organıyla oynamak güvenli ve mutluluk dolu seyahate, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle oynamak büyük işlere imza atacağına, kırgınlıklar yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir