AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğu dövmek

Kahve falında erkek çocuğu dövmek

Kahve falında erkek çocuğu dövmek geçim sıkıntısının olmayacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu dövmek gördüyseniz:

  • Varsayımlarda bulunmak sorun yaratabilir.

Kahve falında erkek çocuğunu dövmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu dövmek zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında kendi çocuğunu dövdüğünü görmek gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu dövmek istediği oranda da eğleneceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğu dövmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğu dövmek parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında komşu çocuğunu dövmek iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında annenin çocuğunu dövdüğünü görmek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir