AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çocuğun saçını kesmek

Kahve falında bir çocuğun saçını kesmek

Kahve falında bir çocuğun saçını kesmek yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında bir çocuğun saçını kesmek gördüyseniz:

  • Ummadığınız anda beklenmedik bir pürüzle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında çocuğun saçını kesmek kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun saçını kesmek karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine yorulur.

Kahve falında çocuğunu saçını kesmek etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğun saçını kesmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine işaret eder.

Kahve falında bir çocuğun saçını kesmek başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunun saçını kesmek başına türlü belalar geleceğine, kendi geleceğine işarettir.

Kahve falında kendi çocuğunun saçını kesmek mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu bıçakla kesmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir